Rreth nesh

Thinkres?Grupi, i themeluar nga dr. Jang Dawei, nj? ekspert i "Plani komb?tar? i dhjet? mij? talenteve", ?sht? i selis? n? qarkun Wujiang, qytetin Suzhu, 100 km larg nga Shanghai, Kina. Jiang Su Thinkres?Membrane Material Co., Ltd, (baza e prodhimit 1), nj? deg? e plot? e Thinkres?Grupi, u themelua n? Huai'An, provinc?n Jiangsu n? vitin 2008. Me m? shum? se dhjet? vjet p?rvoj? n? k?rkimin, zhvillimin dhe prodhimin e membran?s s? joonit perfluorine, Thinkres?Grupi ?sht? nj? nga nd?rmarrjet m? t? hershme q? kuptojn? industrializimin e membran?s s? shk?mbimit t? protonit t? perfluorine n? Kin?. Q? nga ngritja e saj dhe fitoi nj? seri nderim n?p?rmjet p?rpjekjeve, si nd?rmarrjet e lart? teknologjike Komb?tare, Nd?rmarrja e specializuar e "Gjigant? e Vog?l" Komb?tar, Nd?rmarrje e Suzhu Unicorn, ?mimi i Shkenc?s dhe Teknologjia e Provin?s Jiangsu, Prodhimi i ri kryesor Komb?tar, Medal i Zeburit p?r ekspozit?n e Patatit Nd?rkomb?tar dhe k?shtu me radh?. Thinkres?Ka nd?rmarr? nj? num?r detyrash t? m?dha t? qeveris? dhe projekteve mbi nivelin krahinor, t? tilla si Fondi i Innovacionit t? SME t? Ministris? s? Shkenc?s dhe Teknologjit, transformimi i sukseseve t? m?dha shkencore dhe teknologjike, Plani i mb?shtetjes s? Shkenc?s dhe teknologjike t? provinc?s Jiangsu, Plani i K?rkimit dhe zhvillimit kryesor i provinc?s Jiangsu, Etj. Qendra e k?rkimit dhe zhvillimit e kompanis? ka marr? nj? num?r platformesh inovacioni mbi nivelin krahinor, t? tilla si Qendra Teknologjie e nd?rmarrjes s? provinc?s Jiangsu dhe Baza e Praktikimit t? Innovacionit Postdoctoral t? provinc?s Jiangsu. Teknologjia dhe inovacioni jan? forca e zhvillimit t? nd?rmarrjes. Thinkres?Zot?ron m? shum? se 40 patenta teknike n? membran? jonike perfluorine, dhe personeli i R&D llogaritet p?r m? shum? se gjysma e numrit total t? punonj?sve. Thinkres?Ekipi i k?rkimit dhe zhvillimit i ?sht? dh?n? nj? seri nderimesh t? tilla si "Talenti i nd?rmarrjes dhe innovacionit t? Jiangs Provin? "," Ekipi i Innovacionit dhe i provinc?s s? Jiangsu "," gjasht? talente m? t? lart? e provinc?s Jiangsu," 333 e nivelit t? lart? Tallet e provinc?s Jiangsu, " Sip?rmarrje dhe talenti i Innovacionit i Ministris? s? Shkenc?s dhe Teknologjit", "Plan? komb?tare 10,000 njer?zve" dhe k?shtu me radh?. Thinkres?Ka krijuar pes? laborator?, duke p?rfshir? zgjedhjen dhe vler?simin e materialit t? pap?rpunuar, p?rgatitjen e l?ngjes materiale me membrane, p?rgatitjen e membran?s, Testimi i p?rfaq?simit t? membran?s dhe analiza e aplikimit t? membran?s. P?r nj? koh? t? gjat?, Thinkre.?Ka kryer bashk?punimin teknik me Akademin? Kineze t? Shkencave, Universiteti i Xiamen, Universiteti i Teknologjis? Kimike n? Pekin, Universitetin Changzhu dhe k?shtu, dhe ngriti nj? departament t? informacionit globalizuar p?r t? mbajtur ritmin me zhvillimin e fundit t? teknologjis? bot?rore t? membran?s. Gjat? gjith? koh?s, njer?zit e Thinkres.?Gjithmon? kan? qen? duke u p?rmbajtur vlerat thelb?sore t? "Innovacionit, Krijimit dhe Krijimit" dhe konceptin e nd?rmarrjes e "Kullimit, Sh?rbimi dhe Win-Win", duke nd?rtuar mark?n e Thinkres.?Me frym?n e mjesht?ris?, duke ndjekur bashk?punimin me institucionet teknike t? p?rparuara t? vendit dhe t? huaja, dhe duke k?rkuar zhvillimin e p?rbashk?t, Q? ta b?jm? Thinkren?Kontributi n? rrug?n e ri t? energjis? s? bot?s!

Shih m? shum?

Lajme

Cilat jan? karakteristikat e PEM m? t? mir? p?r Elektroliz?n Uji nga Kina

2023-08-08 Shih m? shum?

A mund t? revolucionizohet aplikimet elektrokimike

2023-07-31 Shih m? shum?

Cilat jan? karakteristikat e PEM m? t? mir? p?r Elektroliz?n Uji nga Kina

PEM m? i mir? p?r Elektroliz?n e ujit ka gjithashtu kontrollueshm?ri dhe p?rshtatshm?ri t? mir?. Madh?sia dhe form?n e produktit mund t? nxjerrin parasysh nevojat e klient?ve p?r t’u p?rshtatur me pajisjet e ndryshme t? elektroliz?s s? ujit.

2023-07-24 Shih m? shum?

Nd?rtimi i standardeve dhe specifikimeve t? p?rshtatshme p?r operacionin e sh?rbimit IT t? Kin?s me SPS si thelb

Prandaj, Grupi do t? vazhdoj? t? p?rq?ndrohet n? nxitjen e procesit t? e-tregtis? dhe informatizimit t? nd?rmarrjeve t? vogla e t? mesme, vazhdoni t? novasoj dhe t? futni vazhdimisht m? shum? dhe sh?rbime m? t? mira, p?r t? nd?rtuar nj? nd?rmarrje t? zgjuar kineze dhe t? b?het sip?rmarr?s i zgjuar!

2023-04-18 Shih m? shum?

Shih m? shum?

亚洲AV第一成肉网_欧美XXXX做受性欧美_黑人40厘米全进去XXXX猛交_欧美激情一区